Indretning og udlejning af møbler

Udlejning af møbler

 

Komplet indretning og udlejning af møbler, køkkenudstyr, alt til soveværelset, børneværelset med mere.

  • Komplet indretning og styling af tomme boliger
  • Komplet indretning og styling af sommerhuse
  • Hjælp til styling af din bolig inden fotografen kommer

 

Vi leverer alt der skal til, for at gøre din bolig levende og indbydende. Står din lejlighed eller dit hus tomt, kan det være svært for købere at forestille sig, hvordan det vil tage sig ud møbleret.... Står din bolig derimod med et knivskarpt lækkert look - flotte og indbydende fotos på nettet, betyder det flere fremvisninger og i sidste ende - kortere liggetider og bedre salgspris.

 

PRISEKSEMPEL:

 

Komplet indretning inkl. leje af møbler i 4 uger:

1 værelse fra 15.000 inkl. moms 12.000 ex. moms
2-3 værelser fra 19.000 inkl moms 15.200 ex.moms
4-5 værelser fra 23.000 inkl. moms 18.400 ex. moms

 

 

 

Indretning og styling af din bolig

 

Det er altafgørende, at din bolig fremstår attraktiv på billeder - den første frasortering af boliger starter nemlig på nettet.

Billederne både ude og inde skal være indbydende, og drømmen for køber skal være tydelig.

 

I nogle tilfælde er det blot små ting der skal ændres, for at din bolig fremstår attraktiv for mulige købere, andre gange kræver det mere.

 

Vores udgangspunkt vil altid være din bolig - hvilke fordele den har - hvad der bør fremhæves - hvilke møbler du har - og hvad der vil passe ind netop hos dig. Næsten alt er tilladt i farver og møbler - med det er vigtigt, at det passer sammen og udtrykker harmoni.

 

Gamle smukke møbler kan sagtens bruges i stylingen af din bolig. Alt behøver ikke at være nyt - Et godt mix af nyt og gammelt skaber ofte god stil og stemning i din bolig.

Stilen i din bolig bestemmes selvfølgelig i samarbejde med dig. Det er derfor vigtigt for os, at vi får en god snak om tingene, inden vi starter en opgave.

 

BOOK TID HER