Boligstyling af rækkehus Johannes Rosendahl Parken

Vores opgave var at indrette, style og vise et 2020 look på et rækkehus. Da vi var klar med indretningen og der var styr på detaljerne, kom fotograf Dan Gabay, som har taget alle fotos.

 

"For mit vedkommende synes jeg alt kørte som smurt, og det var rigtigt dejligt, at du og fotografen selv kunne koordinere det hele.  Jeg synes hele stilen du indrettede med var fed.

Alt i alt løftede det indtrykket af boligen rigtigt meget. F.eks. det lille værelse er der en verden til forskel på om det er møbleret eller ej. Dem kan du godt være stolt over :D " 

 

Jacob Thorbjørn, JRP Odense ApS

 

Her vises foto af soveværelse tomt - og derefter foto indrettet.

 

Soveværelset på 1. sal er indrettet med en dobbeltseng fra ILVA, et lille hyggeligt læsehjørne med lænestol, en læselampe fra Muuto, krydret med lidt Kähler og smukke akvareller af Linea Zahle over sengen. Det ses tydeligt, at et møbleret og farve-koordineret værelse gør en stor forskel i udtrykket.

 

Stuen er indrettet med en super fed skind sofa fra ILVA, sofa borde fra Muuto, og det smukke tæppe på gulvet er også fra ILVA.

Stolene i spisestuen er og så fundet i ILVA, og bordet er fundet hos gemt_glemt_og_genfundet Nørregade 15, 5800 Nyborg. Butikken ligger i hjertet af Nyborg, og her kan finder man et skønt udvalg af unikke sjove og anderledes ting.

Vi indretter meget gerne med en god blanding af nye moderne møbler, som krydres med diverse fede loppefund - Det giver de fleste boliger en anelse mere personlig.

 

 

Børneværelset på 1. sal er indrettet med fokus på kreativitet. I et mindre værelse, kan der sagtens være plads til god søvn, og samtidig plads til at udfolde sig kreativt.

Sengen er er fra ILVA i Odense, sengetøj fra HAY og igen -  har vi brugt effekter fra gemt_glemt_og_genfundet i Nyborg.

 

 

Terrassen er indrettet med stole fra ILVA, bambusbord, blomsterbord samt diverse effekter er fundet hos gemt_glemt_og_genfundet i Nyborg.

 

Trænger boligindretningen til et frisk pust? og du er selv tom for ideer – det er der heldigvis råd for. Få besøg af en bolig stylist fra boligklartilsalg.