Salgsstyling - Førstehåndsindtrykket er altafgørende

 

Det første indtryk

 

En rodet, overfyldt bolig sælger ikke ret godt, men det kan være svært at se det selv.... at se sin egen bolig med købers øjne. De fleste har for længe siden glemt, at listerne aldrig blev sat op eller at boligen trænger til en "kærlig hånd" og derfor er det en rigtig god ide, at få hjælp.

 

Vi tilbyder salgsklar hjælp:

 

  • Salgsstyling
  • Fotostyling
  • Rydde op og organisere
  • Reparere og skabe plads
  • Gøre boligen mere harmonisk

 

Købere skal føle sig godt tilpas  -  de skal kunne se mulighederne, og se deres egen fremtid - og den fornemmelse skal køberen få, fra de første minutter de besøger din bolig - og det er den fornemmelse, vi ønsker at skabe hos dig. 

Skal din bolig sælges så hurtigt som muligt og til den bedst mulige pris? Hvis du kan svare ja til det, er det en god ide at gennemgå din bolig fra kælder til kvist sammen med en proffesionel.

 

Sidder du og tænker "hhhmmmm - jeg ved ikke om det er noget for mig" så ring på 31600507 og lad os ta` en snak om det.

 

 

 

 

Fotostyling

 

Det er de gode fotos der skal sælge din bolig. Ser din bolig ikke indbydende ud, bliver den fravalgt på nettet - og du får ingen fremvisninger og dermed ikke solgt din bolig.

 

Så fotografen skal have de bedst mulige forudsætninger for at skabe gode resultater. Forarbejdet er derfor meget vigtigt.

 

Vi skal have gode fotos af din bolig -  så får du succes med dit bolig salg. Vi kommer altid mindst en time inden fotografen ankommer., for at hjælpe med de sidste stylings effekter. Alt skal være klar til fotografen

 

Et billede siger mere end 1000 ord. Sådan siger et gammelt ordsprog, og det er der uden tvivl meget sandhed i... og det er værd at huske på, i forbindelse med hus salg.

 

BOOK TID HER